Druga spavaća soba

Klijenti su željeli pretvoriti dvosobni stan u trosobni.

Prema tlocrtu koji su poslali, prostor predviđen za blagovaonicu je odgovarajuće veličine i oblika da se pretvori u dodatnu spavaću sobu. Nema potrebe za rušenjem zidova tako da se soba može jednostavno zatvoriti dodavanjem jednog zida i manjim produžavanjem zida koji dijeli s dnevnom sobom prema hodniku. Vrata će se otvarati u desno zbog lakšeg prolaženja. S lijeva ugradbeni ormar kako bi se iskoristio sav dostupni skladišni prostor, ispod prozora bračni krevet s malo prostora sa svake strane za manje noćne ormariće.

Ovaj projekt uspijeva ispuniti želje klijenata za dodatnom spavaćom sobom bez žrtvovanja prevelikog dijela prostora dnevne sobe. Stan zadržava dobar protok, a prostorije su logično postavljene kroz cijeli stan. Klijenti su zadovoljni s ovim projektom i jedva čekaju početak radova u svom domu.

6 Replies to “Druga spavaća soba”

  1. This is topical insight for my friends, so I’ll link back to this post and you should likely get a few extra subscribers. It’s a step up from anything else out there about this subject. Thanks for the fresh opinion!

  2. It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *